Directions
Vaihe 1
Kuumenna uuni 160C. Laita mansikat kulhoon ja peitä proseccolla.
Vaihe 2
Purista murotaikina minitorttuvuokiin. Älä leikkaa ulkonemaa pois ennen kypsennystä kutistumisen huomioon ottamiseksi. Päälle taikina leivinpaperilla ja punnita leivinpainoilla tai riisillä. Paista 15 min.
Vaihe 3
Kun hapankuoret ovat jäähtyneet, leikkaa ylimääräinen taikina terävällä veitsellä.
Vaihe 4
Valuta mansikoista ylimääräinen prosecco ja laita mansikat kerroksittain torttuihin kuoriin.
Vaihe 5
Valmista sillä välin lasite. Yhdistä omenamehu, maissitärkkelys ja riisimallassiirappi kattilassa ja kiehauta sitten 5 minuuttia sekoittaen usein, jotta maissitärkkelys ei muodosta paakkuja. Kaada mansikkatorttujen päälle ja laita jääkaappiin 2 tunniksi, kunnes se on hyytynyt.

OSTA HALO TOP® VERKOSSA TAI KÄY PÄÄLLISESTÄ KAUPASSA
*Valitettavasti kaikkea jäätelövalikoimaamme ei myydä Suomessa