Ingredients

Print

Directions

Vaihe 1

Kuumenna uuni 160C. Laita mansikat kulhoon ja peitä proseccolla.

Vaihe 2

Purista murotaikina minitorttuvuokiin. Älä leikkaa ulkonemaa pois ennen kypsennystä kutistumisen huomioon ottamiseksi. Päälle taikina leivinpaperilla ja punnita leivinpainoilla tai riisillä. Paista 15 min.

Vaihe 3

Kun hapankuoret ovat jäähtyneet, leikkaa ylimääräinen taikina terävällä veitsellä.

Vaihe 4

Valuta mansikoista ylimääräinen prosecco ja laita mansikat kerroksittain torttuihin kuoriin.

Vaihe 5

Valmista sillä välin lasite. Yhdistä omenamehu, maissitärkkelys ja riisimallassiirappi kattilassa ja kiehauta sitten 5 minuuttia sekoittaen usein, jotta maissitärkkelys ei muodosta paakkuja. Kaada mansikkatorttujen päälle ja laita jääkaappiin 2 tunniksi, kunnes se on hyytynyt.

Vaihe 6

Tarjoile Halo Top® mansikkajuustokakun jäätelön ja murskattujen pähkinöiden kera.

OSTA HALO TOP® VERKOSSA TAI KÄY PÄÄLLISESTÄ KAUPASSA

*Valitettavasti kaikkea jäätelövalikoimaamme ei myydä Suomessa